header alverno okt19

 

Cursisten

Cursisten van Speciale Dansschool AlvernoInformatie voor cursisten
Wekelijks is er één lesavond op Donderdag van 19.00 tot 22.00 uur. Het seizoen loopt van eind augustus tot medio april. Het cursusgeld bedraagt 50 euro per dansseizoen.

 

Eigen consumptiekaart
We gebruiken een eigen consumptiekaart, waarmee je tijdens de dans- en feestavonden - voor zover die plaatsvinden in Wijkcentrum Unitas - je drankjes tegen gereduceerde prijzen kunt bestellen.

Zo lang lid blijven als je wilt
Je mag trouwens zo lang lid blijven van Alverno als je wilt, dus ook als je niet verder kunt doorstromen blijf je gewoon gezellig dansen op je eigen niveau.

Welke dansen leer je bij Alverno?
Naast een aantal steeds wisselende groepsdansen, bijvoorbeeld de cowboydans en de sirtaki, maak je kennis met de meest voorkomende stijldansen.

Groep 1 - Beginners
Foxtrot, Engelse wals, tango, cha cha cha, paso doble, wals

Groep 2 - Gevorderden
Foxtrot, Engelse wals, tango, cha cha cha, paso doble, rumba, wals

Groep 3 - Topklasse
Foxtrot, Engelse wals, tango, cha cha cha, mambo, paso doble, rumba, jive, wals

Foto cursist bij Speciale Dansschool AlvernoWil je lid worden van Alverno?
Kom gerust eerst eens kijken op een cursusavond in Wijkcentrum Unitas aan de Vlokhovenseweg in Eindhoven. Graag wel even vooraf aanmelden via het secretariaat. Kijk onder 'CONTACT' voor het telefoonnummer.

Wil je jezelf aanmelden als cursist?
Download dan het inschrijfformulier voor nieuwe cursisten en stuur of mail dit naar het secretariaat (klik op 'FORMULIEREN').  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lukt dit allemaal niet, dan kun je natuurlijk ook naar het secretariaat bellen of e-mailen.