header alverno okt19

 

Sponsors en donateurs

Altijd van harte welkom: sponsors en donateurs!

Foto bij Speciale Dansschool AlvernoVindt u dat Alverno wel een financieel duwtje in de rug verdient? Word dan sponsor of donateur. Bij Alverno gaat het niet om grote bedragen, dus uw bijdrage - hoe klein ook - helpt om het verschil te maken!

Elke bijdrage is welkom
Als sponsor of als eenmalige of vaste donateur hoort u er met een kleine bijdrage al helemaal bij. Strijkstokken kennen we niet: uw bijdrage komt voor de volle honderd procent ten goede aan activiteiten die voor de cursisten worden georganiseerd.

Onze tegenprestatie: dansplezier voor 38 cursisten met een beperking.
U begrijpt dat wij als niet-commerciële organisatie als ‘zakelijke tegenprestatie’ niet veel te bieden hebben. Dat vraagt dus om niet-al-te-zakelijk ingestelde sponsors en donateurs. Maar als u bedenkt hoeveel plezier de 38 cursisten elke week opnieuw aan het dansen beleven, dan zult u het ongetwijfeld niet zo moeilijk vinden om het persoonlijke aspect even wat meer gewicht te geven.

Wat we doen met uw bijdrage
Primair willen we financiële drempel voor nieuwe cursisten laag houden, omdat velen met een bescheiden inkomen moeten rondkomen.

Daarnaast proberen we tijdens feestavonden en evenementen voor een hapje en leuke prijsjes te zorgen. En natuurlijk houden we de continuïteit in het oog. We reserveren naar vermogen voor onder meer de vervanging van muziekapparatuur en grotere evenementen zoals een jaarlijkse dagactiviteit.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat (klik op 'CONTACT').

U kunt zich ook direct aanmelden door middel van het aanmeldformulier voor sponsors en donateurs (klik op 'FORMULIEREN').